Vissen?

Het Amstelmeer kent een rijke visstand. Grenzend aan onze camping zijn verschillende mooie visstekken. Bij het naastgelegen café restaurant zijn eventueel visbootjes te huur. Voor het Amstelmeer is een aanvullende vergunning vereist. Deze is verkrijgbaar op de camping.

Activiteiten

Midden op het terrein is een ontmoetingsplek waar onze gasten samen kunnen komen. Op deze plek kunnen de eigenaren of de bewoners activiteiten organiseren, zoals vis roken, pannenkoeken bakken, gezelschapsspelletjes spelen of barbequen.

Plaats voor uw toer- of stacaravan

Wij hebben ook af en toe plaatsen beschikbaar voor uw stacaravan. U kunt bij ons van 1 april tot 31 oktober op de camping terecht. Ook een seizoensplek voor uw caravan behoort tot de mogelijkheden. Bel of mail ons voor meer informatie.

Eigen haven

Wij hebben een eigen kleine haven waar vaste bewoners hun visbootje kunnen afmeren. Als er een plekje vrij is kunnen passanten met een kleine boot daar in overleg gebruik van maken. Vlak naast de camping is de jachthaven van Van Ewijcksluis voor wat grotere boten.

Seizoensplek vrij

Op dit moment hebben wij een seizoensplek beschikbaar voor een toercaravan. Als u meerdere seizoenen wilt blijven, kan de caravan in de winter op de plek blijven staan.

Op dit moment is er keuze uit een plek met geheel gras of een plek geheel bestraat met daarop een ruime bergschuur.

Voor meer info bel 06-27180955

Terug naar nieuws

Nieuws

Opening seizoen 2018
Op vrijdag 30 maart opent onze camping. Op zaterdag 31 maart openen wij het seizoen in onze gezellige kantine. Van 16.00 tot 18.00 uur bieden wij onze gasten een openingsborrel aan.
Lees meer »
27-02-2018


Een dag later zijn alle plekken alweer gevuld. Wij hebben geen stacaravan- of seizoensplaatsen meer beschikbaar. Passanten zijn uiteraard van harte welkom!
Lees meer »
24-07-2017

Seizoensplek vrij
Op dit moment hebben wij een seizoensplek beschikbaar voor een toercaravan. Als u meerdere seizoenen wilt blijven, kan de caravan in de winter op de plek blijven staan.
Lees meer »
23-07-2017

Opening seizoen 2017
Op zaterdag 1 april vanaf 16.00 uur openen wij het seizoen met onze vaste gasten en passanten in onze gezellige kantine met een openingsborrel. Allemaal van harte welkom!
Lees meer »
29-03-2017

De camping op RTV Noord-Holland
Bekijk de reportage
Lees meer »
31-08-2015